Ingvild Kjetså

Fysioterapeut, daglig leder

Ingvild

Ingvild er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Bergen, 2008.

Hun har arbeidserfaring både fra sykehus og kommunehelsetjeneste.

I 2010 startet hun å jobbe på klinikken, og har lang og variert erfaring med behandling av alle typer muskel- og skjelettplager, både på klinikken og ute i bedrifter. Ingvild har videreutdanning innen ergonomi, hun er pilatesinstruktør og sertfisert AktivA terapeut. Hun har også utvidet kompetanse på kvinnehelse med kurs i bekkenleddssmerter i regi av NFF.

Ingvild bor sentralt på Lura og er mor til to herlige jenter. Hun er tidligere landslagsturner, men har i den senere tid byttet ut spagaten med styrketrening.

I Hvem Hva Hvor-utgaven 2003 finner du Ingvild sitt navn (NM 2002 RG sølv). Ingvild elsker trening og sjokolade – hver dag!

Christine Hole

Fysioterapeut, ergonom

Christine

Christine er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo, 2005, og har jobbet på klinikken siden 2006. Hun har tidligere jobbet i sykehus og kommunehelsetjenesten. Christine har lang og variert erfaring med behandling av alle typer muskel- og skjelettplager, både på klinikken og ute i bedrifter. Christine er sertfisert AktivA terapeut. Hun er også utdannet instruktør i baby- og småbarnssvømming og babymassasje. Innen disse områdene har hun siden 2007 tilbudt kurs i distriktet.

Christine har videreutdanning innen ergonomi og 13 års arbeidserfaring med å bistå alle typer yrkesgrupper. Hun har vært borti mye rart og er en kløpper til å komme frem til gode løsninger.

Christine har gitt ut barneboken "Jeg klarte det" i 2016. Boka handler om det å være redd for å dukke under vann og hvordan en kan overvinne frykten.

Christine bor landlig på et lite småbruk. Hun er mor til tre barn og har i tillegg mange dyr hun gledelig tar seg av. Christine tar gjerne en styrketreningsøkt ute på plenen, med både barn, katt, hund og høner som tilskuere.

Sigrun Torgersen

Fysioterapeut

Sigrun

Sigrun er utdannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, 2011. Hun startet å jobbe på klinikken rett etter utdannelsen og har lang og variert erfaring med behandling av alle typer muskel- og skjelettplager, klinikken og ute i bedrifter. Sigrun er klinikkens "potet" og har vært borti det meste innen behandling, gruppetilbud og ergonomi.

Sigrun kommer fra gård på Jåttå. Dette klarte hun lenge å holde hemmelig, men hun har endelig blitt "voksen" og aksepterer nå sin bakgrunn. Hun nyter tilværelsen av å bo i enebolig - og å kunne stikke av til hytta hver helg sammen med mann og deres tre barn.

Maren Espeland Mjåtveit

Fysioterapeut

Maren

Maren er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Bergen, 2014. Hun startet å jobbe på klinikken rett etter sin turnustjeneste på SUS og i Stavanger kommune. Hun har flere års erfaring fra privat praksis og har jobbet med et bredt utvalg pasientgrupper klinikken og ute i bedrifter. Hun har også utvidet kompetanse på kvinnehelse med kurs i bekkenleddssmerter i regi av NFF.

Maren har erfaring med arbeidsplassvurderinger, kontorergonomi og gruppebasert trening. Hun bistår også med kartlegging og risikovurderinger offshore.

Maren instruerer i trening for gravide, mor og barn-trening og sterk med basistrening på klinikken.

Maren trives best med ski- eller løpesko på beina, og er ikke redd for å strø ekstra salt på chipsen. "All mat smaker bedre med ekstra salt."

Karoline Underhaug

Fysioterapeut med master i idrettsfysioterapi

Karoline Elisabeth

Karoline har bachelor fra Høgskolen i Bergen, 2013, og master i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole, 2017. Hun har lang erfaring med gruppetrening både på klinikk og som instruktør på treningssenter. Hun instruerer i trening for gravide, yoga og mor og barn- trening på klinikken.

Karoline brenner for fysisk aktivitet, både i behandlingssammenheng og privat. Hun har god kunnskap og erfaring med forebygging og opptrening av et bredt spekter av skader og behandling av muskel- og skjelettplager. Karoline er sertfisert Aktiv- A terapeut og holder jevnlig temakveld om artrose samt trening av artrosepasienter.

På fritiden er Karoline glad i turer i fjellet, styrketrening, yoga og samvær med familie og venner. Hun har tråkket over utallige ganger og trener derfor ofte ettbeins balanse når hun pusser tennene!

Brit Laila Hole

Sykepleier, instruktør i babysvømming og spedbarnsmassasje

Brit Laila

Brit Laila er utdannet sykepleier og har tatt videreutdanning som massør og instruktør (babymassasje, baby-, småbarnssvømming). Hun har siden 2009 jobbet som instruktør hos oss. Brit Laila tilbyr også massasje ute i bedrifter.

Brit Laila er "ei skikkelig gjille jenta" som alltid sier JA. Hun elsker å jobbe med barn og stråler like mye på alle gruppene hun har. Hun kan lett forveksles med sin storesøster Christine som også jobber her. I bassenget med badehette er det ikke lett å skille dem fra hverandre. Tips: Brit Laila har breiest dialekt.

Bjørn Oltedal

Fysioterapeut

bilde bjørn

Bjørn er nyutdannet fysioterapeut fra Saxion University of Applied Sciences i Enschede, Nederland, 2023

Han hadde sin turnusperiode på Toppvolley Norge, Beitostølen Helsesportsenter og Frisk Helseklinikk, noe som har gitt han en bred kunnskapsbase og mye verdifull erfaring uansett utgangspunkt til pasienter.

I tillegg har Bjørn gjennomført kurset "Certified Sports and Rehabilitation Speacialist" fra NIHI i 2022, som blant annet innebærer dry needling, teiping, og manipulering.

Bjørn har tidligere spilt volleyball på elitenivå og spiller fortsatt volleyball lokalt. Idretten inspirerte Bjørn til å bli fysioterapeut.

Alt dette har ført til at Bjørn ser muligheter foran begrensninger i sitt arbeid som fysioterapeut.

Bjørn elsker kaffe, uten melk!