Behandlingsavtale

Med våre behandlingsavtaler skaper vi skreddersydde løsninger for bedrifter, som inkluderer prioritering av de ansatte fra gjeldende bedrift og spesifikke prisavtaler ved vår klinikk. Dette gir en enkel og tilpasset tilnærming for bedrifter som ønsker å tilby helhetlig behandling til sine ansatte. Avtaler gir prioritert tilgang og gunstige priser, som er skreddersydd for å imøtekomme bedrifters behov og rask hjelp når det trengs.

Aktiv fysioterapi har lang erfaring med behandling av ansatte i ulike bedrifter og tilbyr flere bedrifter i regionen behandling på deres arbeidsplass. Vi ønsker å gjøre behandling lett tilgjengelig og vi er derfor klare til å bistå med å organisere og tilrettelegge for dette. Vårt mål er å tilby praktiske og tilgjengelige helsefordeler for bedrifter og deres ansatte for en best mulig og mest mulig effektiv oppfølging av de ansatte.

I tillegg til behandlingsavtalene tar vi imot alle typer helseforsikringer både på klinikk og i bedrift. Dette gir en fleksibel tilnærming, slik at bedrifter kan tilby ansatte behandling gjennom deres eksisterende helseforsikringer.

Ved å velge Aktiv Fysioterapi som din behandlingspartner, får du tilgang til erfarne fysioterapeuter og et dedikert team som er opptatt av å sikre høy kvalitet i tjenestene vi leverer. Vi ser frem til å samarbeide med bedrifter for å fremme helse og trivsel blant de ansatte.

Kontakt oss gjerne for å diskutere skreddersydde behandlingsavtaler og hvordan vi kan tilrettelegge for behandling på deres arbeidsplass på en best mulig måte for å møte deres behov.