Treningsveiledning og testing

Vi er her for å veilede deg gjennom effektiv trening som tar hensyn til dine individuelle behov og eventuelle plager. Vår tilnærming inkluderer skreddersydd treningsveiledning og utforming av et treningsprogram som er tilpasset deg og dine mål. Det er viktig for oss å inkludere øvelser som tar hensyn til eventuelle plager eller utfordringer du opplever, for å sikre en trygg og effektiv treningsopplevelse.

Treningsveiledning er ikke bare en del av behandlingen, men vi tilbyr også dedikerte personlige treningsøkter med en fysioterapeut. Dette gir deg muligheten til å arbeide direkte med en profesjonell for å maksimere resultatene og sikre riktig teknikk gjennom hele treningsøkten. Programmet kan også utformes slik at du kan fortsette å trene på egen hånd hjemme eller på treningssenteret.

For de som er interessert i å evaluere sin fysiske ytelse, tilbyr våre fysioterapeuter  Chester Step Test. Dette er en test for fysisk yteevne som kan gi innsikt i ditt nåværende kondisjonsnivå. Resultatene fra denne testen kan være verdifulle for å tilpasse treningsprogrammet ditt ytterligere og identifisere områder som kan forbedres.

Vårt mål er å gi deg den nødvendige veiledningen og støtten for å oppnå dine helse- og treningsmål på en trygg og effektiv måte. Uansett om du er i starten av treningsreisen din eller ønsker å optimalisere ytelsen, står våre fysioterapeuter klare til å hjelpe deg med skreddersydde treningsløsninger. Vi legger vekt på å gjøre treningsopplevelsen tilpasset og tilgjengelig, slik at du kan oppleve gleden og fordelene ved en aktiv livsstil,