Såletilpasning på arbeidsplassen

For deg som tilbringer mye tid stående eller gående på hardt underlag i arbeidet kan såler være en klok investering. Spesielt du som bruker vernesko, kan dra nytte av formstøpte såler for å oppnå bedre demping og komfort. Vi i Aktiv fysioterapi har lang erfaring med tilpasning av såler og dersom det er mer praktisk for bedriften din, er vi mer enn villige til å ta med utstyret vårt til din arbeidsplass og tilpasse sålene der for en effektiv løsning for både de ansatte og bedriften slik at dere sparer tid. Sålene tilpasses til din fot og du får ta i bruk sålene samme dag.

Såletilpasning er en tjeneste som kan være spesielt gunstig for ansatte som jobber under krevende forhold på hardt gulv og ved mye ståing og gåing i løpet av dagen. Våre formstøpte såler er designet for å gi støtte, demping og komfort, spesielt på hardt underlag. Sålene fra Formthotics  er designet for alle som opplever plager eller ønsker bedre støtte og demping for føttene. De kan enkelt brukes i ulike typer sko, alt fra tursko til joggesko, alpintstøvler til vernesko. Sålene kan i tillegg til å redusere plager også forebygge plager i føttene og har en lang holdbarhet.

Vi legger vekt på å gjøre tilpasningen av såler så tilgjengelig og praktisk som mulig for våre kunder. Ta kontakt for mer informasjon eller bestilling.

Les mer om våre såler til arbeidsplassen.

 Espen Jørgensen

Espen Jørgensen
Toyota Sør-Vest avdeling Forus

Vi fikk inn klager på hardt betonggulv på verkstedet og mange som ble slitne i ben og rygg. Vi tok raskt kontakt med Aktiv Fysioterapi som raskt kom bort til oss og formstøpte nye såler til hele gjengen. I en hektisk hverdag der vi ikke har tid til å reise bort å få støpt såler så var dette tilbudet helt fantastisk. Tipp topp tommel opp. Sålene deres er fremdeles fantastiske og det blir garantert gjort en ny bestilling når vi har slitt ut de vi har fått nå.Hilsen gjengen på Toyota Sør-Vest avd Forus?

Mariann Edland

Mariann Edland
Daglig leder, Fab Lounge

Takk til Aktiv Fysioterapi for supergod hjelp og fantastiske nye såler til de ansatte! Sålene er en glede for foten og hele kroppen. ANBEFALES!