Gravid

Aktiv Fysioterapi har lang og omfattende erfaring innen undersøkelse og behandling av gravide, og vi er opptatt av å støtte kvinner gjennom denne unike perioden i livet. Vi behandler et bredt spekter av plager, inkludert bekkenplager, ryggsmerter, lyskeplager og generelle muskelspenninger i hele kroppen. På Aktiv fysioterapi har vi også en spesialdesignet gravidbenk som gir mulighet for å ligge på magen ved undersøkelse og behandling. Vi forstår at graviditet kan bringe med seg forskjellige utfordringer for hver kvinne, og vårt erfarne team er klare til å tilpasse behandlingen for å imøtekomme individuelle behov.

En av Aktiv fysioterapi spesialiteter er å tilby trening for gravide i grupper. Vi tror på viktigheten av å opprettholde en aktiv livsstil under graviditeten for å styrke kroppen, redusere ubehag og forberede seg på den kommende fødselen. Våre gruppetreninger for gravide er utformet for å være trygge og effektive, og de gir muligheten for å dele erfaringer med andre kvinner i samme situasjon.

Vi er også stolte av å tilby en spesialdesignet gravidbenk som gir mulighet for å ligge på magen ved undersøkelse og behandling. Dette gir en komfortabel og avslappende opplevelse for den gravide, samtidig som det gjør det enklere for terapeuten å tilpasse behandlingen etter behov. Vi legger stor vekt på at våre behandlinger skal være tilpasset deg og skape en positiv opplevelse for alle våre gravide pasienter.

Aktiv fysioterapi har også flere tilbud til tiden etter fødsel, både i form av behandling av plager etter gjennomgått fødsel og gruppetimer for mor og barn, samt babysvømming og babymassasje. For mer informasjon om våre tjenester innen gravidtrening og tiden etter fødsel oppfordrer vi deg til å lese grundig om våre tilbud. Vi tror på helhetlig omsorg, og vår tilnærming til graviditet og etterfødsel fokuserer ikke bare på fysisk velvære, men også på den følelsesmessige og mentale støtten som trengs under denne overgangsperioden.

Vårt erfarne team av fysioterapeuter har kontinuerlig oppdatert kompetanse og kunnskap innen området graviditet og kvinnehelse. Vi er opptatt av å skape et trygt og støttende miljø for våre gravide pasienter, hvor de kan føle seg ivaretatt og forstått gjennom hele reisen.

Enten du søker lindring fra bekkenplager, ryggsmerter, bekkenløsning eller ønsker veiledning om trygg og effektiv trening under og etter graviditeten, er Aktiv Fysioterapi her for å være din pålitelige partner. Vi er klare til å bidra til at du opplever en sunn og positiv graviditet, og at du er godt forberedt på møtet med din nye rolle som mor.

 

Les mer om gravidtrening og mor og barn-trening.