Såler

Plager andre steder i kroppen kan stamme fra føttene. En solid grunnflate er like viktig for menneskekroppen som for et hus. Feilstillinger i føtter og mangelfull demping kan føre til plager i føtter, ankler, knær, hofte, rygg, nakke og skuldre.

Sålene er både for deg som har plager, og for deg som bare ønsker bedre støtte og demping til føttene. Sålene kan brukes i alle typer sko, som tursko, fjellsko, joggesko, løpesko, alpintstøvler, snowboardsko, pensko, fritidssko, støver og vernesko for å nevne noen. Vi tilpasser også såler til barn og unge.

Har du en jobb hvor du står og går mye på hardt underlag? Da er såler en god investering. De som bruker vernesko, har spesielt god nytte av formstøpte såler for bedre demping.

Med formstøpte såler forebygger man belastningsskader, reduserer tretthet i føtter og rygg, forebygger hard hud og reduserer feilstillinger.

Vi tilbyr gratis vurdering for å si om du har behov for såler. Vi benytter speilkasse for å se hvordan du står på føttene dine og gjør kliniske tester og utfører bevegelsesanalyse.

Sålene varmes opp, formes og tilpasses individuelt til dine føtter.

Vi kommer gjerne på besøk på din arbeidsplass og lager sålene der. Da sparer bedriften og ansatte tid og slipper å dra fra jobb. Dersom flere har behov for såler, tar vi gjerne med utstyret til din arbeidsplass.

Hva våre kunder sier om våre såler

Henning Aarekol
Henning Aarekol
Sykepleier for Helse Fonna

Jeg har alltid slitt med problemer og smerter under føttene, spesielt helene. Jeg fikk meg formstøpte såler av Aktiv-Fysioterapi, og etterpå har jeg overhodet ikke kjent smertene jeg hadde i føttene mine. Sålene er formstøpte til din fot og funker fjell.

Hilde Kristin Stokka
Hilde Kristin Stokka
Idsø og Ravnås Revisjon AS

En stor takk til Aktiv-Fysioterapi som kom på bedriftsbesøk til Idsø & Ravnås Revisjon as og Inforegn og hadde informasjon om gode og forebyggende arbeidsstillinger med gode tips. Christine informerte om formstøpte innleggssåler da hun var hos oss