Såler

Plager andre steder i kroppen kan stamme fra føttene. En solid grunnflate er like viktig for menneskekroppen som for et hus. Feilstillinger i føtter og mangelfull demping kan føre til plager i føtter, ankler, knær, hofte, rygg, nakke og skuldre.

Sålene er både for deg som har plager, og for deg som bare ønsker bedre støtte og demping til føttene. Sålene kan brukes i alle typer sko, som tursko, fjellsko, joggesko, løpesko, alpintstøvler, snowboardsko, pensko, fritidssko, støvler og vernesko for å nevne noen. Vi tilpasser også såler til barn og unge.

Har du en jobb hvor du står og går mye på hardt underlag? Da er såler en god investering. De som bruker vernesko, har spesielt god nytte av formstøpte såler for bedre demping.

Med formstøpte såler forebygger man belastningsskader, reduserer tretthet i føtter og rygg, forebygger hard hud og reduserer feilstillinger.

Vi tilbyr gratis vurdering for å si om du har behov for såler. Vi benytter speilkasse for å se hvordan du står på føttene dine og gjør kliniske tester og utfører bevegelsesanalyse.

Sålene varmes opp, formes og tilpasses individuelt til dine føtter.

Vi kommer gjerne på besøk på din arbeidsplass og lager sålene der. Da sparer bedriften og ansatte tid og slipper å dra fra jobb. Dersom flere har behov for såler, tar vi gjerne med utstyret til din arbeidsplass.

Hva våre kunder sier om våre såler

Henning Aarekol
Henning Aarekol
Sykepleier for Helse Fonna

Jeg har alltid slitt med problemer og smerter under føttene, spesielt helene. Jeg fikk meg formstøpte såler av Aktiv-Fysioterapi, og etterpå har jeg overhodet ikke kjent smertene jeg hadde i føttene mine. Sålene er formstøpte til din fot og funker fjell.

Hilde Kristin Stokka
Hilde Kristin Stokka
Idsø og Ravnås Revisjon AS

En stor takk til Aktiv-Fysioterapi som kom på bedriftsbesøk til Idsø & Ravnås Revisjon as og Inforegn og hadde informasjon om gode og forebyggende arbeidsstillinger med gode tips. Christine informerte om formstøpte innleggssåler da hun var hos oss

Trond Thorsen
Trond Thorsen
Aktiv løper

I 2019 begynte jeg å løpe, men etter kun noen måneder gjorde en gammel skade i mellomfoten livet surt – og løpeturene smertefulle. Konklusjonen fra medisinsk hold etter behandling og MR var å løpe mye mindre. Men jeg ville løpe mer, og heldigvis traff jeg Christine fra Aktiv Fysioterapi. Hun anbefalte å prøve formstøpte såler for bedre demping og støtte. Jeg prøvde – og gjett om jeg er glad for det! Smertene ble kraftig redusert og løpingen har bare blitt kjekkere og kjekkere. Covid-året har vært utfordrende på så mange vis, men takket være sålene fra Aktiv har løpeåret 2020 vært en høydare med mange fine turer både høyt og lavt. Tusen takk for turene, Christine!

Espen Jørgensen
Espen Jørgensen
Toyota Sør-Vest avdeling Forus

Vi fikk inn klager på hardt betonggulv på verkstedet og mange som ble slitne i ben og rygg. Vi tok raskt kontakt med Aktiv Fysioterapi som raskt kom bort til oss og formstøpte nye såler til hele gjengen. I en hektisk hverdag der vi ikke har tid til å reise bort å få støpt såler så var dette tilbudet helt fantastisk. Tipp topp tommel opp. Sålene deres er fremdeles fantastiske og det blir garantert gjort en ny bestilling når vi har slitt ut de vi har fått nå.

Hilsen gjengen på Toyota Sør-Vest avd Forus👍

Mariann Edland
Mariann Edland
Daglig leder, Fab Lounge

Takk til Aktiv Fysioterapi for supergod hjelp og fantastiske nye såler til de ansatte! Sålene er en glede for foten og hele kroppen. ANBEFALES!

Arild Helland
Arild Helland
Elektriker for Elcor

Har jobba 15 år med statisk arbeid på betong gulv. Var plaget med smerter i legger og en følelse av gangsperre. Spesielt etter arbeidsdagen var over.

Fikk formstøpte såler i verneskoene, som umiddelbart hjalp og plagene i leggene forsvant. Sålene anbefales!