Såler

Våre individuelt tilpassede såler gir optimal fotstøtte for å forebygge belastningsskader og redusere feilstillinger i ankler, knær, hofte, rygg, nakke og skuldre. Sålene er egnet for alle skotyper, og vi tilbyr gratis vurdering av om du kan dra nytte av spesialtilpassede såler. 

Føttene utgjør fundamentet for hele kroppen, og feilstillinger eller manglende demping kan føre til plager som strekker seg langt utover det umiddelbare fotområdet. Plager i ankler, knær, hofte, rygg, nakke og skuldre kan ha sitt opphav i føttene. For å adressere disse problemene tilbyr vi individuelt tilpassede såler som ikke bare gir støtte, men også bidrar til å forebygge belastningsskader og redusere feilstillinger.

Sålene er designet for alle som opplever plager eller ønsker bedre støtte og demping for føttene. De kan enkelt brukes i ulike typer sko, fra tursko til joggesko, alpintstøvler til vernesko. Vi tilbyr også tilpasninger for barn og unge.

For de som har yrker som krever mye ståing og gåing på harde underlag, som de som bruker vernesko, kan formstøpte såler være en verdifull investering. Slike såler gir bedre demping og kan forebygge belastningsskader, redusere tretthet i føtter og rygg, forebygge hard hud og redusere feilstillinger.

Vi tilbyr gratis vurdering for å avgjøre om individuelt tilpassede såler er nødvendig. Denne vurderingen inkluderer bruk av en speilkasse for å observere hvordan du står på føttene, kliniske tester og bevegelsesanalyse. Sålene varmes opp, formes og tilpasses individuelt til dine føtter for optimal passform og komfort.

For bedrifter tilbyr vi også mobile tjenester, hvor vi kommer til din arbeidsplass for å lage sålene der. Dette sparer både tid og gjør det mer praktisk for ansatte som ikke trenger å forlate jobben. Hvis flere ansatte har behov for såler, tar vi med utstyret til din arbeidsplass for enkel tilpasning for alle som trenger det. Vi legger vekt på å gjøre tilpasningen av såler så tilgjengelig og praktisk som mulig for våre kunder.

 

Hva våre kunder sier om våre såler


Henning Aarekol

Henning Aarekol
Sykepleier for Helse Fonna

Jeg har alltid slitt med problemer og smerter under føttene, spesielt helene. Jeg fikk meg formstøpte såler av Aktiv-Fysioterapi, og etterpå har jeg overhodet ikke kjent smertene jeg hadde i føttene mine. Sålene er formstøpte til din fot og funker fjell.

Hilde Kristin Stokka

Hilde Kristin Stokka
Idsø og Ravnås Revisjon AS

En stor takk til Aktiv-Fysioterapi som kom på bedriftsbesøk til Idsø & Ravnås Revisjon as og Inforegn og hadde informasjon om gode og forebyggende arbeidsstillinger med gode tips. Christine informerte om formstøpte innleggssåler da hun var hos oss

Trond Thorsen

Trond Thorsen
Aktiv løper

I 2019 begynte jeg å løpe, men etter kun noen måneder gjorde en gammel skade i mellomfoten livet surt - og løpeturene smertefulle. Konklusjonen fra medisinsk hold etter behandling og MR var å løpe mye mindre. Men jeg ville løpe mer, og heldigvis traff jeg Christine fra Aktiv Fysioterapi. Hun anbefalte å prøve formstøpte såler for bedre demping og støtte. Jeg prøvde - og gjett om jeg er glad for det! Smertene ble kraftig redusert og løpingen har bare blitt kjekkere og kjekkere. Covid-året har vært utfordrende på så mange vis, men takket være sålene fra Aktiv har løpeåret 2020 vært en høydare med mange fine turer både høyt og lavt. Tusen takk for turene, Christine!

Espen Jørgensen

Espen Jørgensen
Toyota Sør-Vest avdeling Forus

Vi fikk inn klager på hardt betonggulv på verkstedet og mange som ble slitne i ben og rygg. Vi tok raskt kontakt med Aktiv Fysioterapi som raskt kom bort til oss og formstøpte nye såler til hele gjengen. I en hektisk hverdag der vi ikke har tid til å reise bort å få støpt såler så var dette tilbudet helt fantastisk. Tipp topp tommel opp. Sålene deres er fremdeles fantastiske og det blir garantert gjort en ny bestilling når vi har slitt ut de vi har fått nå.Hilsen gjengen på Toyota Sør-Vest avd Forus?

Mariann Edland

Mariann Edland
Daglig leder, Fab Lounge

Takk til Aktiv Fysioterapi for supergod hjelp og fantastiske nye såler til de ansatte! Sålene er en glede for foten og hele kroppen. ANBEFALES!

Arild Helland

Arild Helland
Elektriker for Elcor

Har jobba 15 år med statisk arbeid på betong gulv. Var plaget med smerter i legger og en følelse av gangsperre. Spesielt etter arbeidsdagen var over. Fikk formstøpte såler i verneskoene, som umiddelbart hjalp og plagene i leggene forsvant. Sålene anbefales!

Andre behandlinger