Babymassasje

Babymassasje er ikke bare en givende aktivitet for foreldre, men også en tid med barnet som gir ro, glede og kvalitetstid sammen. Gjennom babymassasje opplever barnet kjærlig berøring, kontakt, kommunikasjon, glede, avspenning og kos. Den fysiske kontakten mellom foreldre og barn har en uvurderlig betydning for den tidlige utviklingen og tilknytningen mellom deg og barnet ditt. Du vil også lære livredning (HLR) for både spedbarn og barn.

Våre instruktører, som alle har gjennomført utdanningen gjennom BIN (Babymassasje i Norge) og er internasjonalt sertifisert og godkjent gjennom IAIM (International Association of Infant Massage), tilbyr et kurs som gir foreldre muligheten til å lære og praktisere babymassasjeteknikker. Massasjeteknikkene er inspirert av svensk og indisk massasje, soneterapi og yoga, og de kan enkelt tilpasses det voksende barnet.

Kurset gjennomføres i små grupper, og foreldrene får praktisere massasjen på sitt eget barn mens instruktøren veileder og demonstrerer teknikkene på en dukke. Babymassasje er ikke bare en hyggelig aktivitet, men det har også vist seg å være en nyttig praksis for å lindre kolikk. Kurset inkluderer teknikker som er spesielt effektive for å lindre luftsmerter og hjelpe på treg mage hos babyer.

I tillegg til babymassasje legger vi også vekt på førstehjelp (HLR) for både spedbarn og eldre barn. Foreldre vil lære viktige ferdigheter, inkludert hva de skal gjøre hvis barnet setter noe fast i halsen. Denne kunnskapen er uvurderlig for foreldre og gir en ekstra dimensjon av trygghet i omsorgen for barnet.

Deltakerne vil motta et hefte med alle massasjeteknikker, olje for bruk under massasjen, samt et diplom med bilde av barnet etter fullført kurs. Dette gir ikke bare foreldrene en praktisk guide, men også en verdifull ressurs for å fortsette å praktisere babymassasje hjemme. Vi er stolte av å tilby denne muligheten for foreldre til å styrke båndet med sine barn og skape varige minner gjennom kjærlig fysisk kontakt.

Har du spørsmål? Send oss en e-post til post@aktiv-fysio.no.

Informasjon
Oppstartila. 2024. Ved påmelding kan vi sette deg på liste over interesserte
Varighet4 ganger à 60 min
Tid10:00- 11:00
NårFredager
Pris1290,-

*Påmelding til kurset er bindende, betalingsinformasjon sendes ut i forkant av oppstart