Babymassasje

Den fysiske kontakten mellom foreldre og barn er uvurderlig. Babymassasje gir ro, glede og kvalitetstid med barnet.

Gjennom babymassasje får barnet en opplevelse av kjærlig berøring, kontakt, kommunikasjon, glede, nytelse, avspenning og kos.

Alle våre instruktører har tatt utdanningen gjennom BIN (babymassasje i Norge) og er internasjonalt sertifisert og godkjente gjennom IAIM – International Association of Infant Massage. Massasjeteknikkene er inspirert av svensk og indisk massasje, soneterapi og yoga. Disse teknikkene kan enkelt tilpasses det voksende barnet.

Kurset foregår i små grupper. Foreldrene masserer hvert sitt barn, mens instruktøren viser de ulike grepene på en dukke.

Babymassasje er ingen behandling, men erfaring har vist at enkelte teknikker hjelper mot kolikk. Du vil lære "kolikkmassasje", teknikken som har lindret luftsmerter og hjulpet på treg mage hos mange babyer. Disse teknikkene er svært effektive.

Dette er et godt verktøy og noe som foreldre selv kan gjøre for å hjelpe barnet.

Vi har også fokus på førstehjelp (HLR) på både spedbarn og større barn, samt hva man gjør dersom barnet setter noe fast i halsen. Dette er viktig lærdom å ta med seg når en er blitt forelder!

Deltagerne vil få et hefte med alle de ulike massasjegrepene, olje, samt diplom med bilde av ditt barn etter fullført kurs.

Informasjon
Oppstart20.oktober
Varighet4 ganger à 60 min
Tid10:00- 11:00
NårFredager
Pris1190,-

Påmelding til kurset er bindende.

 

Har du spørsmål? Send oss en e-post til post@aktiv-fysio.no.