Sterk med basistrening

Velkommen til "Sterk med Basistrening"! Vår treningsgruppe gir personlig oppfølging fra erfarne fysioterapeuter, med fokus på styrke, stabilitet og balanse. Vi tilpasser øktene til individuelle behov og helseplager. Uansett erfaring ønsker vi alle velkommen i vårt inkluderende miljø, der kvalitet og trivsel prioriteres for optimale resultater. Bli med oss for en inspirerende treningsopplevelse!

Velkommen til vår treningsgruppe «Sterk med Basistrening», en skreddersydd opplevelse for de som ønsker å trene sammen med andre, uten å forholde seg til det vanlige treningssenteret.

I våre små treningsgrupper er antallet deltakere begrenset, slik at du får personlig oppfølging fra vår erfarne fysioterapeut. Vårt fokus er på styrke, stabilitet og balanse, og hver treningsøkt tilpasses individuelle nivåer og behov. Hvis du opplever spesifikke helseplager, ikke bekymre deg – fysioterapeuten vil ta hensyn til dette og tilrettelegge øvelsene slik at de ikke forverrer dine plager.

Vår gruppe ønsker alle velkommen, uavhengig av treningsnivå eller erfaring. Enten du er nybegynner eller har erfaring fra tidligere, vil vårt miljø være åpent og inkluderende for deg. Vi tror på kvalitet over kvantitet, og derfor gir vi nøye veiledning og oppfølging i mindre grupper, slik at du kan oppnå optimale resultater og trivsel i din treningsreise.

Vår erfarne fysioterapeut vil lede deg gjennom øktene og sørge for at du utfører øvelsene riktig, samtidig som de tilpasses din unike situasjon. Vi tror på betydningen av en tilpasset tilnærming til trening, og vårt mål er å skape et støttende miljø der hver deltaker føler seg ivaretatt og motivert til å nå sine helse- og treningsmål. Slå følge med oss og opplev gleden av å trene i et fellesskap som er dedikert til din velvære!

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@aktiv-fysio.no

Informasjon
OppstartTirsdag 23. april
NårTirsdager
TidKl. 17.00 - 18.00
Pris1690,- for 8 ganger
Varighet8 uker
(Onsdagsgruppen kl.17-18 er full)

*Påmelding til kurset er bindende, betalingsinformasjon sendes ut i forkant av oppstart