Fysioterapi

Aktiv Fysioterapis erfarne fysioterapeuter står klare til å hjelpe deg med sin omfattende kunnskap om kropp, bevegelse og funksjon, med spesiell ekspertise innen muskel- og skjelettapparatet. Vi fokuserer ikke bare på behandling av eksisterende skader, men legger også stor vekt på forebygging av belastningslidelser for å sikre at du opprettholder en optimal helse.

Aktiv Fysioterapi har en lang historie med suksess innen både behandling og forebygging av muskel-, skjelett- og leddplager. Vi ser på hver pasient som unik, og sammen med deg finner vi årsaken til plagene dine. Deretter skreddersyr vi en behandlingsplan som passer dine behov. Vår tilnærming involverer ofte en kombinasjon av manuell behandling, spesifikke øvelser og tilpasset trening for å sikre en helhetlig og effektiv behandling. Vi forstår viktigheten av å adressere både symptomer og underliggende årsaker for å oppnå varige resultater.

Våre fysioterapeuter er ikke bare dyktige, men de holder også en høy faglig kompetanse. Våre terapeuter holder seg kontinuerlig oppdatert på den nyeste forskningen innen feltet, og investerer tid i videreutdanning og kurs for å sikre at vi tilbyr den beste behandlingen for deg. Når du kommer til Aktiv Fysioterapi kan du være trygg på at du blir ivaretatt på best mulig måte.

Hos Aktiv Fysioterapi er tilgjengelighet og individualisert behandling en prioritet. Alle våre fysioterapeuter har avtale med alle forsikringsselskapene, og du kan enkelt benytte din helseforsikring hos oss. Vi ønsker å gjøre hele prosessen så problemfri som mulig, slik at du kan fokusere på å komme tilbake til optimal helse.

Uansett om det er nakke-, rygg-, skulder-, hofte-, kne- eller fotplager, eller du har pådratt deg en idrettsskade, kan Aktiv Fysioterapi tilby grundig undersøkelse og skreddersydd behandling for å hjelpe deg å komme tilbake til en smertefri og funksjonell tilstand. Vi er her for å støtte deg på veien til bedre helse og velvære.

 

Nakke

Rygg

Skulder

Hofte

Kne

Fot

Idrettsskader

Anne Husebø
Anne Husebø
Kvinne 47

Jeg fikk prolaps i ryggen og gikk med sterke smerter. Fysioterapeut Christine fikk meg inn til time på dagen. Jeg gikk krumbøyd inn til behandling og gikk ut oppreist uten smerter. Jeg har fått fantastisk hjelp med manuell behandling kombinert med gode øvelser. Jeg er evig takknemlig for den hjelpen og servicen jeg har fått.

Roger
Roger
Mann 55 år

I 1,5 år slet jeg med stiv rygg. Dette gjorde at jeg hadde store problemer med å ta på meg sokker og bukse. Allerede etter første behandling var jeg helt god, og kunne uproblematisk ta av/på sokker og bukse. Behandlingen jeg fikk bestod i blant annet nåler. Meget fornøyd med resultatet.