Fysioterapi

Har du en plage eller skade? Vi i Aktiv Fysioterapi kan hjelpe deg. Fysioterapeuter har stor kunnskap om kropp, bevegelse og funksjon, og har spesialkompetanse på muskel- og skjelettapparatet. Fysioterapeuter jobber både med behandling av skader og plager, men har også stort fokus på forebygging av belastningslidelser. Vi i Aktiv Fysioterapi har lang erfaring både med behandling og forebygging av muskel-, skjelett og leddplager. Sammen med deg finner vi årsaken til plagene dine og skreddersyr behandlingen. Det er ofte en kombinasjon mellom manuell behandling, øvelser og trening. Massasje?

Våre fysioterapeuter holder høy faglig kompetanse, holder oss oppdatert på nyeste forskning og bruker tid på videreutdanning og kurs. Hos oss skal du føle deg ivaretatt og trygg.

Alle fysioterapeutene hos Aktiv Fysioterapi har avtale med alle forsikringsselskapene, og du kan benytte din helseforsikring hos oss.

Vi har lang erfaring med undersøkelse og behandling av blant annet:

Nakke

Rygg

Skulder

Hofte

Kne

Fot

Idrettsskader

Anne Husebø
Anne Husebø
Kvinne 47

Jeg fikk prolaps i ryggen og gikk med sterke smerter. Fysioterapeut Christine fikk meg inn til time på dagen. Jeg gikk krumbøyd inn til behandling og gikk ut oppreist uten smerter. Jeg har fått fantastisk hjelp med manuell behandling kombinert med gode øvelser. Jeg er evig takknemlig for den hjelpen og servicen jeg har fått.

Roger
Roger
Mann 55 år

I 1,5 år slet jeg med stiv rygg. Dette gjorde at jeg hadde store problemer med å ta på meg sokker og bukse. Allerede etter første behandling var jeg helt god, og kunne uproblematisk ta av/på sokker og bukse. Behandlingen jeg fikk bestod i blant annet nåler. Meget fornøyd med resultatet.