Mor og barn-trening

Ønsker du å komme i form etter graviditet og fødsel, men er usikker på hvordan? Våre fysioterapeuter er her for å hjelpe deg med riktig og trygg trening slik at du kan jobbe mot en sterk og funksjonell kropp i hverdagen som nybakt mamma! Mor og barn- trening gir deg en unik gruppeopplevelse som du kan dele sammen med den lille og andre mødre.

Hovedfokuset i treningsøktene ligger på å bygge stabilitet, styrke, og bevegelighet, samtidig som bekkenbunnstrening er en sentral del av treningen. Dette gir en morsom, trygg og effektiv tilnærming til å komme i form etter fødselen, samtidig som mødrene har muligheten til å skape bånd med andre mødre og deres barn.

I løpet av øktene gjennomfører mødrene øvelser, noen individuelt og andre sammen med barnet som en del av aktiviteten. De små trives i dette inkluderende miljøet, og treningen gir dem en sjanse til å utforske sammen med mødrene og de andre babyene. Hvis det skulle være nødvendig med mating eller bleieskift under treningen, er dette selvfølgelig fullt akseptert og en naturlig del av opplevelsen.

For å ta del i mor og barn-treningen anbefales det å starte tidligst seks uker etter fødselen (eller åtte uker ved keisersnitt), slik at kroppen får den nødvendige restitusjonstiden etter graviditeten.

Etter selve treningsøkten legger vi vekt på å skape et fellesskap ved å tilby tid for sosialt samvær med de andre deltakerne. Det gir mulighet for amming, bleieskift og uformelle samtaler for de som ønsker det. Dette treningsmiljøet gir en ekstra dimensjon til opplevelsen og gir mødre muligheten til å dele erfaringer og bygge vennskap med andre mødre i samme livsperiode.

Vi er opptatt av å skape et støttende og inkluderende miljø der mødre ikke bare kan fokusere på å styrke kroppen sin, men også bygge varige bånd med andre i samme livsfase.

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@aktiv-fysio.no

Meld deg på i dag!

Informasjon
Oppstart20.februar
NårTirsdager
Tidkl. 10:30- 11:30
Pris1250,- for 6 ganger
Gruppene i januar er fulltegnet.

*Påmelding til kurset er bindende, betalingsinformasjon sendes ut i forkant av oppstart