Grupper

Vi i Aktiv fysioterapi tilbyr en rekke gruppetreninger, både i treningssal og basseng, for å imøtekomme dine ulike treningsbehov og preferanser. En av våre styrker er fokuset på mindre grupper for å sikre en tett og individuell oppfølging, noe som gir deg som deltaker en unik mulighet til å trives og føle deg trygg under treningen hos oss. Instruktørene har lang erfaring innen gruppetimen de instruerer i og har nødvendige og oppdaterte kurs som kreves for timen.

Kom i gir med våre gruppetimer på Aktiv fysioterapi! Gjennom flere år har vi opparbeidet oss en god erfaring med gruppetimer for mennesker i alle aldre og med ulike målsettinger. Vi har på Aktiv fysioterapi muligheten til å følge deg opp basert på ditt utgangspunkt og de små gruppene gir ofte en sterkere følelse av fellesskap og samhørighet, noe som kan være motiverende og støttende for deg som deltar.

Muligheten vi har til å følge deg over tid gir et godt utgangspunkt for å gi tilpasset progresjon i øvelser og videre å se forbedringen treningen gir deg som deltaker. Små grupper gir også en lav terskel for å stille spørsmål og dele erfaringer, og det gir en mer interaktiv og engasjerende treningsopplevelse.

Vi i Aktiv fysioterapi er opptatt av å skape et treningsmiljø som inspirerer til deltakelse, samarbeid og individuell fremgang!

Ta en titt på utvalget vi har av gruppetimer i menyen.

 

Håper vi ser DEG på trening!