Gravidtrening

Ønsker du å opprettholde en god form under graviditeten i trygge omgivelser under veiledning av fysioterapeut? Da er vår treningsgruppe for gravide et ideelt og trygt sted å starte! Trening under svangerskap har mange positive helsegevinster både for mor og barn. Gravide som trener har en enklere og tryggere graviditet og i tillegg kan trening føre til en bedre selvtillit og mental styrke. Mange gravide er usikre på hvordan de skal trene, noe vi kan hjelpe med å trygge deg på! 

Graviditet påvirker kroppen i stor grad og kan føre til plager både før og etter fødsel. Visste du at trening kan bidra til å forebygge muskel- og skjelettplager? Målet med trening for gravide er å opprettholde god helse og styrke gjennom svangerskapet samtidig som man forbereder seg til fødselen og den etterfølgende perioden. I fokus for gruppetreningen for gravide står stabiliserings- og styrkeøvelser rettet mot viktige muskelgrupper. Øvelser for bekkenbunnen blir også grundig gjennomgått.

Vi går også gjennom ulike råd og tips som er nyttige å ta med seg som gravid og som nybakt mor. Treningen foregår i små grupper over en periode på 6 uker, noe som sikrer deg en mulighet for god individuell oppfølging av vår fysioterapeut over tid.

Alle er velkomne, uansett tidligere treningserfaring. Dersom du har spesifikke plager vil fysioterapeuten tilpasse øvelsene for deg og ta hensyn til dine individuelle behov.

Vi ser frem til å støtte deg gjennom denne perioden med en skreddersydd og trygg treningsopplevelse.

For spørsmål kan du kontakte oss på post@aktiv-fysio.no / 51 57 93 70

 

OppstartTorsdag 25. januar
NårTorsdager kl. 15:00 - 16:00
Pris1250,- for 6 ganger

*Påmelding til kurset er bindende, betalingsinformasjon sendes ut i forkant av oppstart

Hva våre kunder sier om gravidtrening

Tine
Tine
Deltaker på trening for gravide

Man hører ofte "det skal ikke gjøre vondt å trene" når man er gravid, eller "man skal ikke begynne å trene når man er gravid om man ikke har trent før" eller "man skal ikke løfte tungt". Jeg tror slike advarsler ofte skremmer bort folk fra normal trening under graviditet.

Så igjen, takk for gode øvelser som jeg tar med meg de siste 3 månedene og etterpå. Svangerskapet går foreløpig som en drøm denne gang, mye på grunn av sykling til jobb i kombinasjon av styrkeøvelsene fra dere!