Massasje

Hos oss kan du nyte fordelene av profesjonell massasje utført av våre erfarne fysioterapeuter, som alle besitter omfattende anatomikunnskap. Dette gjør oss i stand til å tilpasse massasjen nøyaktig etter dine individuelle behov, og sikre at du får en behandling som gir effektive resultater.

Vår unike gravidbenk med egen åpning til den gravide magen gjør det mulig for gravide å nyte godt av massasjeterapi, og vi tilbyr spesielle gravidmassasjer som tar hensyn til de unike utfordringene og behovene som gravide kan oppleve. Vi forstår at hver person er unik, og derfor tilbyr vi et variert utvalg av massasjebehandlinger for å imøtekomme ulike ønsker og behov.

Våre massasjebehandlinger inkluderer:

  • Klassisk massasje: En grundig og avslappende massasje som bidrar til å løse opp muskelspenninger og forbedre blodsirkulasjonen.
  • Sportsmassasje: Spesielt utformet med tanke på plager relatert til idrett/annen aktivitet, fokuserer sportsmassasje på å lindre muskelspenninger, øke fleksibiliteten og bidra til raskere restitusjon etter fysisk aktivitet.
  • Gravidmassasje: Skreddersydd for å imøtekomme de spesifikke behovene til gravide, denne massasjen kan bidra til å lindre ubehag og fremme avslapning under graviditeten.
  • Triggerpunktbehandling: Målrettet massasje som fokuserer på spesifikke smertepunkter i musklene for å redusere smerter og forbedre bevegelighet.
  • Bindevevsmassasje: En dypere massasje som tar sikte på å løse opp i bindevevet og forbedre kroppens generelle bevegelighet.
  • Avslappende massasje: En beroligende og stressreduserende massasje som gir deg muligheten til å slappe av og nyte øyeblikket.

Uansett om du trenger en massasje for å lindre spesifikke smerter, forbedre ytelsen eller bare ønsker å unne deg selv litt velvære, er våre erfarne fysioterapeuter klare til å skreddersy behandlingen etter dine behov. Ta et skritt mot økt velvære med en massasjebehandling hos oss.