Gravidtrening i basseng

Vennligst merk at treningen er midlertidig pauset på ubestemt tid på grunn av vedlikehold i bassenget.

 

Trening for gravide i varmtvannsbasseng er en ideell måte å opprettholde fysisk aktivitet under svangerskapet. Trening i vann har vist seg å være spesielt gunstig for gravide, og vi har skapt et tilpasset treningsmiljø som tar hensyn til individuelle behov og fokuserer på din trivsel. Treningsformen er skånsom og kan være med på å forebygge plager i svangerskap og redusere eventuelle oppståtte plager.

Gravide oppfordres til å være fysisk aktive for å opprettholde generell helse og velvære under svangerskapet. Trening kan bidra til å redusere svangerskapsplager, minske komplikasjoner, lette fødselen og redusere risikoen for depresjon. Vår gravidtrening i varmtvannsbasseng gir ekstra fordeler ved å utnytte oppdriften du får i det varme vannet. Dette gir leddene avlastning, samtidig som vannmotstanden brukes til å skape effektive treningsøkter. Varmtvannsbassenget vårt holder en behagelig temperatur på minimum 32 °C for å sikre en komfortabel opplevelse.

Våre treningsøkter tilpasses individuelt avhengig av din tidligere treningsbakgrunn, eventuelle svangerskapsplager eller hvilket trimester du er i. Du trenger ikke å kunne svømme for å delta, og vi legger stor vekt på å skape et inkluderende og støttende miljø for deg der du føler deg ivaretatt.

Timen er strukturert med en oppvarmingsdel, enkle styrkeøvelser, en kondisjonsdel og avsluttes med tøyning og avspenning. Vi legger spesielt vekt på trening av rygg, bekken og overkropp.

Vi ser frem til å støtte deg gjennom denne spesielle perioden og bidra til en positiv og helsefremmende opplevelse av graviditetstrening.

 

Hvor: Klepp

Når: Tirsdager kl. 20.00 - 20.45

Pris: Drop-in-pris 220,- per gang

Påmelding til: sigrun@akiv-fysio.no

 

*Påmelding til kurset er bindende, betalingsinformasjon sendes ut i forkant av oppstart