Pilates

Oppdag forbedret kroppskontroll og kjernemuskulatur med pilates! Våre gruppetimer fokuserer på stabilitet, kjernemuskler og kroppskontroll, ledet av en sertifisert pilates-instruktør og fysioterapeut. Pilates styrker indre støttemuskulatur, forebygger rygg- og nakkeplager, og forbedrer holdning og fleksibilitet. Kjerneprinsippene inkluderer kontroll, pust, konsentrasjon og flyt, skapt for en helhetlig treningsopplevelse. Ved å tilpasse treningen til dine individuelle behov gir pilates en trygg og skånsom tilnærming for bedre kroppslig balanse og generell velvære.

Ønsker du en bedring av kroppskontroll og kjernemuskulatur du kan ta med deg inn i dagliglivet? Da er pilates treningsformen for deg! På denne gruppetimen står bedring av stabilitet, kjernemuskulatur og kroppskontroll i fokus. Treningsformen legger spesielt vekt på å bygge opp den indre støttemuskulaturen og kan med dette forebygge plager i rygg, nakke og skuldre. Timene ledes av en fysioterapeut som også er sertifisert som pilates-instruktør.

Pilates tilbyr et unikt perspektiv på styrketrening, der kvalitet i utførelse og bevissthet om kroppens stabiliserende muskler er i sentrum. Kjerneprinsippene i pilates inkluderer kontroll, pust, konsentrasjon, sentrering, presisjon og flyt, og disse aspektene kombineres for å skape en helhetlig treningsopplevelse.

Treningen er spesielt designet for å forbedre kroppsholdning, øke fleksibilitet og styrke muskulaturen på en skånsom måte. Den sertifiserte pilates-instruktøren, som også er fysioterapeut, gir en ekstra trygghet og kunnskap om hvordan man kan tilpasse øvelsene for individuelle behov og eventuelle helseutfordringer.

Pilates er ikke bare en treningsform, men også en tilnærming til å forbedre kroppens generelle velvære gjennom bevissthet om bevegelse og fokus på kvaliteten av hver øvelse. Med en kombinasjon av styrketrening og kroppskontroll kan pilates være et verdifullt tillegg til treningen for de som ønsker å oppnå bedre kroppslig balanse og forebygge muskel- og skjelettplager.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@aktiv-fysio.no

Informasjon
Oppstart18. januar
NårTorsdager
Tidkl. 16:15- 17:15
Pris1690,- for 8 ganger

*Påmelding til kurset er bindende, betalingsinformasjon sendes ut i forkant av oppstart