Trening i varmtvannsbasseng

Vennligst merk at treningen er midlertidig pauset på ubestemt tid på grunn av vedlikehold i bassenget.

 

Trening i varmtvannsbasseng er en fantastisk måte å pleie kroppen på, spesielt for de som opplever smerter og plager i muskler og ledd. Denne formen for trening gir deltakerne muligheten til å holde seg i form uten unødvendig belastning.

 

Trening i varmtvannsbasseng tilbyr betydelige helsefordeler, spesielt for de med leddsmerter eller bevegelsesbegrensninger. Vektløsheten i varmtvannet avlaster leddene, samtidig som motstanden gir muligheten for skånsom styrketrening. Denne formen for trening er også ideell for gravide, gir inkluderende gruppetimer for alle nivåer, og krever ingen svømmeferdigheter. Dermed gjør varmtvannstrening helsefordelene tilgjengelige for en bred gruppe mennesker på en skånsom, men effektiv måte. I tillegg bidrar den beroligende varmen til økt blodsirkulasjon og avslapning, som kan lindre stress og forbedre søvnkvaliteten.

Timen følger en grundig struktur for en helhetlig treningsopplevelse. Den starter med en skånsom oppvarming for å forberede kroppen, etterfulgt av tilpassede styrkeøvelser. En dedikert kondisjonsdel utfordrer hjerte- og lungekapasiteten i vannet. Timen avsluttes med tøyning og avspenning, reduserer muskelspenninger og forbedrer fleksibiliteten. Denne balanserte tilnærmingen tilfredsstiller individuelle behov, og sikrer en effektiv og avslappende treningsøkt.Trening i varmtvannsbasseng er ikke bare en økt fysisk aktivitet; det er en helhetlig opplevelse som ivaretar kropp og sinn. Vår tilnærming til gruppetimene er å skape et inkluderende miljø der deltakerne kan glede seg over fordelene av vannbasert trening i et behagelig og støttende fellesskap.

 

Hvor: Klepp, Sirkelen

Oppstart: 5.september

Når: Tirsdager kl. 20.00 - 20.45

Pris: 2990,- (for et halvt år, september - desember)

Påmelding til: sigrun@aktiv-fysio.no

For spørsmål kan du kontakte oss på:

sigrun@aktiv-fysio.no / 51 57 93 70

*Påmelding til kurset er bindende, betalingsinformasjon sendes ut i forkant av oppstart